sånt som inte får plats i andra kategorier

Låtar, 2023: Empire state of mind

december 13, 2023

Solen i ansiktet, varm och väldig en försommardag, kanske är det den dagen försommaren övergår i sommar, en dag när jag inser att det kommer att sluta lyckligt, jag kommer att klara mig.

Jag lyssnar på Empire state of mindmin hjärna är ett imperium jag behöver inte längre försvara dess gränser, krigen är över, allt ska förvaltas.

Maj 2023, jag promenerar genom stan den sista dagen på den svåraste placeringen, på bufferkontot finns det pengar som täcker de dubbla boendekostnaderna för de sista månaderna jag har kvar i Sverige, jag skulle kunna kollapsa nu och fortfarande ha råd, mina barn är oftast glada om kvällarna, allt är inte stum råhet mer.

Jag tänker att jag ska gå tills benen inte bär längre, tills jag inser att det går att göra så längre, för jag kan gå hur långt som helst.

Läs mer:

Här hittar du alla inlägg i övrigt-kategorin och här hittar du mina bästa inlägg inom alla kategorier. Tycker du om det här inlägget, tryck på hjärtat, och vill du inte missa nya inlägg kan du följa mig på Facebook.
Mina texter bortom bloggen hittar du här.

 

 

+25

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Låtar, 2023: Get free - Nettelblad december 17, 2023 at 3:40 e m

    […] Låtar, 2023: Empire state of mind (maj). […]

    0
  • Leave a Reply