Om mig och bloggen

Hej.

Jag heter Ulrika och är 31 år gammal. Jag är någon som skriver. Det har jag alltid gjort.

Därför är den här bloggen en plats där orden får utrymme. Ibland kallar jag det berättande bloggande. Att utnyttja det faktum att bloggen är en plats där orden får rum. Bloggen handlar om att skriva, att läsa, att vara mamma, att vilja leva enklare genom att välja bort så att det som blir kvar är sådant man faktiskt valt.

Jag kommer från Uppsala och pluggade i Umeå. Nu bor jag på Åland.
Jag har tre barn och arbetar som läkare i psykiatrin. Jag är själv med mina barn, och deras enda förälder i livet. Det är inte huvudberättelsen i den här bloggen, men det genomsyrar nog texterna, som en bottenklang.

Eftersom mina barns googleträffar är deras egna att skapa, heter de i bloggen Storasystern (född december -11), Lilla Gubben (december -13), och Habanero (augusti – 15).

Är du ny här är den här samlingen av mina bästa inlägg en bra plats att börja för att få en känsla för var du hamnat.

Och lämna gärna en rad eller två, jag läser och njuter av allt.
Vill du kontakta mig på mail nås jag på unettelblad snabela gmail.com.
Välkommen hit!

+51