att skriva

25 000 och 39 och HLR

november 13, 2013
25 000 ord roman, så halvvägs genom den där novemberutmaningen nu. 39 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum för bebisen, så det projektet har hunnit lite längre. Tolv skoldagar kvar tills jag tar lite ledigt inför förlossningen, så även där har nedräkningen börjat. Nästa vecka och veckan efter det ska jag vara på kardiologen, så det blir klinik in i det sista. Därefter går resten av min grupp till njuravdelningen, men jag stannar hemma och tentapluggar och bebisväntar i stället. Någonstans måste man ju ta sig en paus, liksom.
 
Annars då? Tja. Har övat hjärt-lungräddning nu i vecka 35, det gick över förväntan. Är svag i mina kompressioner men helt ärligt är jag ganska svag även utan en gigantisk bebismage som vill slå sig i golvet, typ, så mitt rådande tillstånd kändes egntligen inte som det största hindret. Även om jag blir andfådd lättare nu än annars, förstås.
Förra gången jag var i den här veckan övade vi också HLR förresten, fast på sådana där smådockor som bara är en torso. Tydligen tajmar jag och utbildningen alltid varandra så att jag ska ha en kula när jag står böjd på knä och pressar ner bröstkorgar.
0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply