sånt som inte får plats i andra kategorier

!

maj 19, 2009

bambambam. Morgnar är vackra de är galna och hysteriska. Jag är lite arg på mig själv för att jag glömde ta tillbaka material till Luf och för att jag glömde informera några personer om en annan grej och i mitt huvud är detta oövervinnerliga misslyckanden som nu för alltid kommer visa för alla vilket misslyckat äckel jag är och följaktligen hatar de mig allihopa för all framtid.

Men det fantastiska, mina vänner, är den hysteriska galan hjärnkontroll jag utvecklat för att tillämpa på mig själv. hela världen är min fiende nu & min bästa vän och kontentan blir att jag går runt och tycker att jag är bra! Jag går runt och tänker oj Ulrika du är så BRA! och ni vet, det är inget jag över huvud taget egentligen tycker. Men när jag kommer in i de underbara perioderna där jag går runt och leker bra för att det är så mycket enklare än att vara patetiskt självömkande, då känns det ju ändå så himla bra. En fantastisk liten teater av lycka.

Igår stod jag i valstuga och blev kompis med en mytoman och en galen grek. Och jag fick veta att jag fick MVG på mina Matte C-nationella! Hurra! Och jag pluggade kemi tills mitt huvud darrade.

Idag ska jag spela upp en omskriven scen ur Hamlet, fixa Luf-grejer, plugga kemi, ha kemi, få veta mitt idrottsbetyg, ha ryska (och få veta mitt ryskbetyg, men det är uppenbart), plugga kemi, plugga kemi, och hmm hmm hmm, kanske att jag ska plugga kemi?

babbelbabbelbabbel. Jag har inte fått dagens kaffe än! Det kanske är därför! koffein är mitt valium mitt hasch och min lugnande lycka. HAHAHA.

toodiloo!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply