sånt som inte får plats i andra kategorier

Hur du når framång och evig lycka

oktober 12, 2015
 
 
Framgång, mina vänner, handlar om att ta till vara på ögonblicken, ständigt fånga sina chanser.
Som när jag tar med bebisen till forskningsjobbet för en liten stund bara för att upptäcka att hissen är trasig. Igen. Som den alltid tycks vara minst en gång i veckan de perioder av mitt liv när jag är höggravid eller har en barnvagn med mig. Jobbet ligger på sjätte våningen.
Det gäller att fånga möjligheterna, se tecknen. Naturligtvis. Det var inte läge att arbeta mer den är dagen. Det var läge för bebis vid mitt bröst oc pojke i mitt knä och små fingrar och en leksaksbil i mitt hår.
Och oktobersolen, och barnvagnspromenaderna.
 
Tack Umeå universitet för Biologihusets hopplösa hiss.
0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply