sånt som inte får plats i andra kategorier

“She try to became famous, but all she become is a ghost”

oktober 15, 2014
 
Chockerande nyheter nu, sätt er ned och ta ett djupt andetag innan ni tar del av dem.
Jag skrev ju tidigare om min morgondansvideo för tillfället (här). Tyvärr visste jag inte då det jag känner till nu.
 
TItta på videon så förstår ni. Jag ber om ursäkt att jag har kunnat stötta en så uppenbart satanisk kvinna, och hoppas att ni förlåter mig.
0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sara oktober 15, 2014 at 6:55 e m

    Om man ska tro på Internets anklagelser så är ju typ varenda känd person med i Illuminati :p

    Original-Illuminati tycker jag låter som ett gäng helt okej personer: "Historically, the name refers to the Bavarian Illuminati, an Enlightenment-era secret society founded on May 1, 1776. The society’s goals were to oppose superstition, prejudice, religious influence over public life and abuses of state power, and to support women’s education and gender equality."
    Låter helt klart som ett parti jag skulle kunna rösta på i nästa val 🙂

    0
  • Leave a Reply