sånt som inte får plats i andra kategorier

Darra inte (en ny krönika)

juli 19, 2014
Nu har en ny krönika kommit ut på Läkartidnings hemsida, ni kan läsa den här.
 
Det är läskigt när texter jag skriver väl kommer ut. I sådana här sammanhang går det ofta rätt lång tid mellan att jag skrev texten och att den publiceras, vilket gör det ännu läskigare. Att jag för månader sedan slipade en text tills jag kände mig nöjd betyder inte att jag skulle känna mig nöjd om jag läste den nu. Sedan sitter jag där i valet och kvalet när texten publiceras – ska jag läsa om den så jag vet vad som egentligen står, eller undvika att läsa för att slippa bli frustrerad över sådant jag kunnat formulera bättre?
 
Idag blev valet enkelt, för så fort jag märkt att texten var ute blev jag beordrad att dansa till trance med en två-och-ett-halvtåring och i de danserna finns ingen chans att hinna läsa krönikor.
 
Hoppas ni gillar den hej hej.
 
0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply