sånt som inte får plats i andra kategorier

Influensan försvann, kan någon säga hur

december 5, 2012

Influensan kom och gick, och var antagligen ingen influensa. Var bara 39 graders feber över två dagar, över två svettiga och feberdrömsfyllda nätter.
Nu sliter jag med att lära mig allt om kvinnliga genitalier i stället.

Har ni Ulrika-abstinens kan ni titta på en intervju några studenter på Södertörns högskola gjorde med mig. Den är gjord omedelbart efter galan, så jag är medtagen överväldigad av kamerablixtar, och ganska sliten. Det roligaste med klippet tycker jag är att ni får se mitt tacktal och hur jag ser ut när jag är chocklycklig. Är sällan chocklycklig så det känslouttrycket är sannerligen raritet.
Här hittar ni intervjun.

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rebecka Kebby december 6, 2012 at 8:05 e m

    Alltså tycker det är kul hur fel det låter när du säger"dotter" och hur rätt det blir när du säger "bebis" i slutet av filmen. Ni måste döpa om henne till bebis NU!!

    btw om du är sugen att kolla någon gång är mitt lösen på "bloggen" sköldpadda med stor eller liten bokstav, minns inte

    0
  • Leave a Reply