sånt som inte får plats i andra kategorier

How low are you willing to go

november 18, 2011

Joze Gonzalez som skyddar mig från frustrerande tystnad där jag kan höra mina egna tankar, roibooste smaksatt med ekologisk äkta bourbon-vanilj och en massa, massa tentaplugg de kommande två veckorna är vad som gäller nu. Inga mer föreläsningar innan den stora dagen – nu är det bara några dissektionspass och en sammanfattning av rörelseapparaten i nästa vecka, i övrigt är det jag och mina studier och mina knäppa minnesregler och min partiella känsla av otillräcklighet blandat med min känsla av att vaddå, det här borde väl kunna gå?

Intressant är det i alla fall. Och faktiskt, även om jag ibland tycker det är bisarrt mycket detaljer och inte riktigt vill erkänna det, ganska roligt.

Vi hörs på andra sidan pluggdimman, gissar jag.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply