… Man vet att man är Ulrikiskt glupsk när man som tröst i ändlösa, ibland hopplösa, studier då och då tröstar sig med detta:

att söka på google på “hotel + stad-man-kan-tänka-sig-att-besöka”, tex “hotel + åbo”, “hotel + Paris”, “hotel + Haparanda” och sedan gå in på hotellens hemsidor och lystet leta efter bilder på deras frukostbufféer.
Jaa, alltså lite drömmande gör man kanske gällande lyxiga hotellrum, pooler, bastuar etcetera, men ett hotell som inte har läckra, munvattnande, utsökta frukostbuffébilder på sin hemsida är inget värdigt hotell.

Så jag sitter där, och gör detta, och tänker bara några tentor kvar så är jag en rik läkare och då ska jag bo på hotell på massa läkarkonferenser och äta, äta, äta.
Äta croissanter. Äta gröt. (Gröt är roligare när andra gör den). Äta lass med frukt. Äta äggröra! Dricka teer. Dricka smoothies. Dricka färskpressad apelsinjuice.

Många av mina klasskamrater, har jag fått uppfattningen, drömmer om dyrare och mer extravagant statusingivande saker när de väl påbörjar sin läkarkarriär. Jag känner inte riktigt lockelsen i detta. Jag vill bara bo i ett lagom hus, leka med mina fina barn, skriva små böcker ibland och så någon gång när jag vill tillfredsställa min ständigt glupande mage äta lyxfrukost på stadens hotell.

Nu måste jag plugga och göra det möjligt.