att skriva

Tävling jag skriver till just nu

juni 16, 2011

Man ska vara generös med tips på saker folk kan delta i, jag tror stenhårt på att det ger god karma så att man får massa bra saker tillbaka. För att jag ska fortsätta kunna ha en så fin tro måste ni alla såklart tipsa mig om ni läser om någon bra skrivtävling någon gång. Jag har en liten lista med sådana som har deadline i sommar, men jag kan nog ha missat någon…

Hursomhelst, nu sitter jag och skriver något lätt krönikeartat till Vulkans tävling på temat Stereotyper. Första pris är 10 000 (!) plus en Iphone. Hade varit väldigt roligt då senaste gången jag vann en skrivtävling väl var ca 2002 då jag fick hederspris, vilket innebar en Molly-Moon-bok. Jag känner att det är dags att uppgradera.

Läs mer här.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply