sånt som inte får plats i andra kategorier

En liten färd

juni 26, 2011

Nu är jag hemma igen! Inte för att ni visste att jag var borta, kanske, men jag har varit på dop i helgen, i Graninge i Norrlandstrakterna. Mitt blivande barns kusin döptes. (Nu fick jag dejà-vu-känsla, kanske har jag redan nämnt att jag skulle dit? Nåväl, hemma är jag hursomhelst).

Under bilresan hann jag dessutom jobba på sommarens roman lite, och luska ut vad Forum-redaktören menade med sina synpunkter på den förra, och kände mig efter det omåttligt nöjd och produktiv. Jag tycker så mycket om den här sommaren. Den känns behagligt lat, fast jag får rätt mycket gjort – helt enkelt för att det växlar mycket mellan olika aktiviteter. Lite översättningsjobb här, lite romanplanering där, lite anatomi-plugg här och var. Mellan allt detta läsa böcker, titta i taket och känna konstiga små knyckar i magen ibland som jag ännu inte vet om det är bebisen eller bara tarmarna som dansar runt.

Och nu bada! Adjöken!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply