sånt som inte får plats i andra kategorier

En annan Nettelblad

juni 21, 2011


Jag hade ingen bild på min syster så ni får en på Audrey Hepburn för ibland och med lite god vilja ser de likadana ut.

Idag tävlar den mest musikaliska systern Nettelblad, hon som inte är Ulrika, i delfinal i Svensktoppen Nästa i Örebro!

Jag misstänker att de flesta av mina läsare inte bor i Örebro, men gör ni det kan ni förstås svänga förbi, jag kommer också vara där så då kan ni få titta på min fina bebismage och mitt charmiga leende. (Mer info här) men annars kan man lyssna på det på radio Örebros hemsida online också. 18.30 börjar det. Vill man bara lyssna på låt och intervju med min syster (det vill man såklart!) så finns det längre ner på radions hemsida.

Jag får inte länken till onlineradion att funka nu på grund av min krångeldator, men den finns på facebookeventet jag länkade till i alla fall. Nu ska jag äta en massa fisk till lunch och sedan fara bort till Örebron.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply