sånt som inte får plats i andra kategorier

I min flaska

maj 3, 2010

Hej hej hej nu är jag hemma!

Jag har så mycket att skriva, jag har alltid så mycket att skriva på våren. De där ljusa kvällarna kommer att döda mig en dag, men för det där luddiga fenomen man kallar inspiration och som man ibland ens undrar om man ska tro på, för det fenomenet är de gudomliga.

Men inget mer ordbajseri nu, för det är måndagmorgnar, och måndagmorgnar har man kanske inte alltid chansen att skriva så mycket som man borde. (Förutom i höst, då allt jag gör är att sitta och skriva.)

tänkte egentligen bara ge er en spellista igen. Jag tror inte att ni lyssnar på dem, men det gör mig ingenting. Att ge er Spotify-spellistor är som att skicka ut en raket i Kosmos med information lagrad på disketter – man hoppas att den ska komma fram någonstans, men det huvudsakliga syftet är att känna sig mindre ensam.
Flaskpost, kallades det visst på den gamla goda tiden.

Spellistan är utmärkt att lyssna på om morgnarna, om man sitter vid datorn och söker en god blandning mellan riktigt vacker musik och energipeppande låtar.

(Varje låt är för övrigt fullproppad med nostalgi för mig. Men det är en annan historia.

Spellistan:

Silver rots

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply