sånt som inte får plats i andra kategorier

Pure Morning – Placebo

oktober 21, 2009

Kom förresten på att jag glömt att lägga upp en cover jag gjorde. Det är av Pure Morning med Placebo, som jag var besatt av i förra veckan. Originalet hör ni här. (Om ni har Spotify, hihihi.) (Jag tycker att Spotify borde sponsra mig. De kan ge mig Premium och så slipper jag äntligen den jävla reklamen.)

… Jag lade inte upp den på min “riktiga” användare, den där jag vanligtvis lägger upp musik, för jag vet inte om jag tycker den är bra nog faktiskt. Kanske gör sig låten inte i pianocover – men den booorde göra det tycker jag – eller så har jag inte hittat något bra sätt att göra det på än. Jag vet inte.

… Det hade varit roligare om kamerans ljud skildrat rösten på ett bättre sätt.

uääh.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply