sånt som inte får plats i andra kategorier

je ne peux plus être mais je peux manger

oktober 14, 2009

Åååh jag tycker faktiskt väldigt väldigt mycket om att laga mat. det tar sällan tid för mig, men det är roligt. Mitt bästa tips för tillfället är att folk har balsamvinäger, kanel och eventuellt nejlika alldeles för sällan. I sina tomatsåser, det vill säga. Servera med en god pasta, vinägrettäckta haricots verts och kanske en selleribiff eller två.

Till maten rekommenderar jag utsökta drycker såsom smultron-citron-loka, eller om man vill vara riktigt festlig champis.

it’s such a lovely world, mina vänner.

Idag sov jag på en soffa på bibliotekets barnavdelning medan jag lyssnade på en brittisk mor som satt och läste högt för sin galna dotter. det var rätt jättebra.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply