sånt som inte får plats i andra kategorier

For sentimental reasons

oktober 5, 2009

Alltså, jag veeet att det här kanske inte är den bästa sak att säga, såhär inpå hösten när mångas engagemang (“nytt läsår, wohoo, jag ska börja träna, få perfekta betyg och skaffa mig en originell-och-rolig-klädstil”-engagemanget, ni vet) börjat falna en aning, men jag måste få säga det ändå:

ÅÅÅH VAD ROLIGT DET ÄR ATT PLUGGA!

Så. Nu är det sagt. Jag älskar ryska, och jag älskar matte, och jag älskar samhällskunskap, och jag älskar mitt eget engagemang, och jag älskar kaffe.

Och mitt fantastiska Pomme d’Amour-te, som håller motivationen uppe även under sega, trötta, tragiska kvällar då man begravs i sin egen prestationsångesten och övertygelsen om att man aldrig kommer att lyckas med någonting, oavsett vad ens resultat hittills säger.

Nu ska jag äta sellerbiffar, en av guds gåvor till mänskligheten. Tjo tjo!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply