sånt som inte får plats i andra kategorier

It’s just your knees pumpin’, pumpkin’

mars 9, 2009

Jag läser igenom min roman nu. Jag har fortfarande aldrig läst hela det andra utkastet, bara de första 50 sidorna på det. Har inte kommit förbi de första 50 sidorna i min läsning nu heller. Även om den inte är lika dålig som första gången jag började läsa den, så är den definitivt inte bra. Den är rätt platt, och framför allt… bara är den. Utan att vara intressant eller ens omvälvande.

Men jag hoppas på att den är bättre när jag nått 50-sidorsgränsen. I mitten av den hade jag säkert kommit in i den mer. Och dessutom minns jag inte riktigt vad som händer, och det hoppas jag i alla fall kan vara lite spännande.

Eller så struntar jag bara helt i den nu och jobbar med min andra och hoppas att den är bättre för att jag vet lite mer hur man skriver böcker nu. Men min andra kanske också blir ett misslyckande. Och så fortsätter det så för alltid.

hej.

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Madde mars 10, 2009 at 9:53 e m

    BLÄÄÄÄÄ PÅ DIG FÖR ATT DU ÄR BLIND OCH KORKAD.

    0
  • Leave a Reply