sånt som inte får plats i andra kategorier

Nietzsche förutsade aldrig det här

januari 7, 2009

Jag kan inte sova.

Myror i huvudet
på väggarna.

0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Alina januari 7, 2009 at 11:33 e m

  Hoppas du haft ett bra jullov! Börjar du också imorgon? 🙂

  0
 • Reply U. januari 7, 2009 at 11:36 e m

  Hej Alina! Jag hoppas att du blir påkörd av en ångvält i morgon på väg till skolan. Sedan ska dina inälvor smetas ut på vägen och jag ska fotografera dem med min kamera, skicka in dem till all världens tidningar och bli världsberömd.

  HA EN TREVLIG DAG! 🙂 🙂 🙂

  0
 • Reply U. januari 7, 2009 at 11:38 e m

  (Ja, det ser ut som att jag syftar på dina inälvor, att det är dem jag ska skicka in till tidningarna. Skulle ha kunnat vara ett syftningsfel men när jag tänker närmare på det var det en rätt genialisk idé.

  Hoppas du får en trevlig skolstart!!! :):):):):):):):):))

  0
 • Reply pagliacci januari 8, 2009 at 1:45 f m

  pics/ysosrs.jpg” rel=”nofollow”>http://www.dailyhaha.com/pics/ysosrs.jpg

  'nuff said 😉

  0
 • Reply pagliacci januari 8, 2009 at 11:24 f m

  oj, såg nu att länken inte funkar, möh 8) google -> bildsökning -> y so srs cat 😎

  0
 • Leave a Reply