Nettelblad

skrivande, böcker, resor. och tre små barn.

You’d never see the tree without the light, but you could see the light without the tree

The man who was Thursday är, hittills, en otroligt bra bok. Jag laddade ner den gratis (… och lagligt) som ljudbok, från libravox.orgs podcasts på Itunes. De har gratis böcker, sådana som det inte längre finns några rättigheter på, och de är upplästa av volontärer, och… kanske att det bara är uppläsaren till The man who was Thursday. Eller att det bara är humöret jag råkar vara på. Men jag tror att den här helt briljant. Märklig och surrealistisk och välskriven och fascinerande och absurd. Framförallt lite lagom absurd. Och jag menar, sådant gillar vi.

Den är mitt promenadsällskap. Jag i min egen lilla värld under mitt paraply. Regnet som smattrar sönder världen. Och jag, och Thursday, och en massa anarkister.

Världen är så fin ibland.

Föregående

Glasnov

Nästa

“I’m not ashamed of the mission.” “Yes you are, my boy, and so is the mission of you.”

5 kommentarer

 1. Själv har jag fått hem mina åtta böcker från AdLibris och sitter bara och njuter. (Och har redan läst ut två. Eheheheh.) Men får väl kolla upp denna också, då. Alltid trevligt med nya boktips.

  Jag har en present till dig i min blogg.

 2. efter mycket velande skickade jag förresten presenten till din hotmail. check it out yo.

 3. Nice and naughty

  jag älskar dig

  ich had bich lieb.

 4. Nice and naughty

  jag älskar dig

  ich had dich lieb.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén