sånt som inte får plats i andra kategorier

Delvis har du blivit min uttråkning

september 10, 2008

blus, second hand
jeans, H&M

Skalmanfiguren i förgrunden fick jag i present när jag var spädbarn, för övrigt. Han var nästan större än jag, och jag var livrädd för honom.
Senare i mitt liv tog jag med honom på teater. Och matade honom med bullar i pausen. Jag var övertygad om att hans leende blev ännu större efter det.

Fina tider.

0

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Sandra september 10, 2008 at 3:51 e m

  Jag tänker dissa dig för att vara fascinerad av vattenkannan. Har nog aldrig sett en sån modell förut. Ser ut som en vanlig kaffetermos fast med pipa.

  Men du är självklart väldigt snygg också förstås! (Höhö, jag måste vara första och sista gången jag föredrar en vattenkanna framför ett par bröst.)

  Erat hus ser grönt ut. Och stort! Mysigt.

  Alla har trevliga gosedjursminnen. Jag var väldigt demokratisk med mina gosedjur. Fick en ligga på sängen var resten tvungna att ligga där också. Ett av gosedjuren var en pytteliten vit kanin med rosa näsa och röd-med-vita-miniprickar-mönster på magen och i öronen. Han hette Sune. Han var den enda jag egentligen namngav permanent. Och det låter som att jag älskade Sunes Sommar och sådant nu, men det var inte direkt så, och jag bestämde inte att han hette Sune, han såg bara ut som Sune och det var det mest naturliga att kalla honom.

  Annars har jag min Gaara nu. Han är bäst.

  0
 • Leave a Reply