sånt som inte får plats i andra kategorier

the book is boring me

mars 15, 2008
image250

Det är intressant, det där att allting alltid händer på en och samma gång. Jag har isolerat mig lite grann tror jag, mina helger har varit mycket tommare än, säg, till exempel november. Jag har mest gått runt och filat på den där labbrapporten och räknat matte. Och söndagsfikat.
Men nu kommer allting på samma gång. Det jag faktiskt ska ägna mig åt denna lördag är att se melodifestivalen med Bea, se hennes nya lägenhet, sova där. Vilket ska bli jättejätteroligt. Men jag hade också kunnat gå på Pontons tioårsjubileum – det finns en kakbuffé! – i Stockholm, eller träffa underbara Anina i Västerås.
Saker händer alltid samtidigt. Man tycker att det är dåligt men jag tror det är bra för nu kan jag sitta här och skryta och låtsas att jag har ett jättefint socialt liv.

Sedan för lite mindre än ett år sedan har jag gått ner sex kilo. Det har liksom bara hänt. För den som är intresserad av den informationen.

Nu: packa sovaöversaker, borsta håret, fixa sådant man borde plugga.
I framtiden: fortsätta vara så snygg.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply