sånt som inte får plats i andra kategorier

MAN she’s a sexy bitch

oktober 3, 2009

Uäääääh!

bara så ni vet kan undertecknad inte formulera en text över huvud taget. Jag ska skriva en fördjupning om konservatismen till samhällskunskap A på måndag (och en fördjupning om liberalismen, men den skriver jag senare, jag tror inte det är så svårt faktiskt), men jag virrar bara in mig i djupt teoretiska resonemang. “Teoretiskt borde och kunde det ha varit såhär och såhär och såhär, fast… eh. I praktiken blir det ju inte så i alla fall.”

Grattis Ulrika, säger jag till min fina fördjupningstext. Du har lyckas beskriva samma sanning som vi alla märker förr eller senare; teori och praktik tycks i 90% av fallen helt väsensskilda.

Blä. det känns lite som att sitta i timmar med en ekvation för att sedan ha lyckats förkorta bort typ allting i den grad att slutsatsen bara blir att 0=0. Förvisso sant, men vad fan man ska ta sig till med den typen av sanning kan man sannerligen undra.

nu blir det tröstkaffe. Tjo!

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Gäb oktober 3, 2009 at 12:49 e m

  Haha, 0=0-scenariot känner jag igen. Blir alltid lika frustrerad.

  0
 • Reply U. oktober 3, 2009 at 1:07 e m

  Gab: Jamen exakt! Och jag blir alltid så extatisk i slutet av en lång ekvation, så jag sitter där, andfådd, med bultande hjärta, och fjärilar i magen, och tänker "ÅÅÅh jag är så smart, SNART KOMMER DEN GENIALISKA SLUTSATSEN!" och sedan i nästa sekunde sitter man där med sitt jävla 0=0, och känner sig som om man har fått sitt hjärta krossat, ungefär.

  Ack ack.

  0
 • Leave a Reply