att skriva

“Jag skriver av samma anledning som jag andas – för att jag skulle dö om jag slutade”

juli 9, 2008

Det här, gott folk, är min roman! Utzoomad till 10% i Word. Ligger på sidan 81 just nu, så det är en bit kvar… men jag äger fortfarande så totalt i sommar, för det här är längre än vad jag någonsin har orkart fortsätta på en idé.

Motiverar mig själv med att när jag är klar ska jag köpa en chokladtårta och frossa. Vet inte om det är en bra och konstnärlig aspekt av det hela, men jag har aldrig varit vidare konstnärlig.

Och så älskar jag ju att skriva. SÅHÄR glad blir Ulrika när hennes roman gör som hon vill:

… Om inte gladare.

0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Alexander juli 9, 2008 at 8:38 e m

  Jag vill läsa den, om inte först, så tidigt ;D

  0
 • Reply U. juli 9, 2008 at 8:48 e m

  Hade du bra syn skulle du kunna läsa de första 81 sidorna via bilden ;O

  0
 • Reply ina juli 9, 2008 at 10:43 e m

  åh så spännande! vill du berätta kort om den? har du kommit långt! lycka till.

  0
 • Reply Susanna juli 11, 2008 at 3:13 e m

  grattis! det är lite underligt att jag, en främling, följt din blogg under rätt lång tid, kommer inte ens ihåg hur jag fann den 😉 men men jag älskar ditt sätt att skriva på och din roman är säkert extraordinär!

  0
 • Reply izme juli 12, 2008 at 3:26 e m

  Du är så fin och duktig! 😀 Du är bäst!

  0
 • Leave a Reply