sånt som inte får plats i andra kategorier

Gårdagens uniform

juli 8, 2008


Foto: Mariana Johansson
(Och ja, höhö hoho. Finns en del lustiga misstag i hur jag har redigerat bilderna, men jag erkänner glatt – jag är en amatörredigerare. Om än en väldigt charmig sådan, så likväl en amatör.)

Jag har på mig:
kappa/morgonrock, Myrornas
klänning, Kina
scarf, Åhléns
ballerinor, Paris

Jag älskar den där klänningen. Den är min nya stora kärlek. Vi ska gifta oss. Polygami har alltid varit en fantastisk uppfinning, och kommer alltid att förbli.

Jag har bestämt mig för att sluta ursäkta mig genom att dra skämt om hur modebloggig och töntig jag är, varje gång jag lägger upp bilder på mina kläder. Ursäkter är för mesar. Jag lägger upp bilder på mina vänner, för jag gillar mina vänner (och de är alla väldigt vackra.) Jag lägger upp bilder på mina kläder, för jag gillar mina kläder (och de är alla väldigt vackra.) När jag blir hopplöst stalkerförälskad nästa gång, lovar jag att gå och smygfota objektet för denna kärlek och lägga upp bilder på den? (Och så hoppas vi att det är en vacker människa, men jag faller sällan för skönhet…så eh, ja.)

Kyssar och kärlek.

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sandra juli 8, 2008 at 4:31 e m

  Den där kappan… Miao. Du är jättesöt i den! Sen måste jag erkänna mig lite fascinerad av de där mystiska bollarna i bakgrunden.

  Åååh jag vill ut.

  Eller hur. Jag älskar också mina kläder! Och mig själv! Bildinlägg äger!

  0
 • Reply C juli 9, 2008 at 12:41 f m

  Du har helt rätt. Ursäkter hjälper inte.

  0
 • Leave a Reply