sånt som inte får plats i andra kategorier

you’re so easy to read, but the book is boring me

januari 23, 2008

För Siris skull och för alla andra bloggläsare som vill se en bra låt och underbar artist:

http://www.youtube.com/watch?v=V8r9lTR3NAA&feature=related
Emilie Autumn – Misery loves company

Och ja, det var världens bästa Baby som fick mig att börja lyssna på den. Och hon har så fantastisk smak och jag tycker hon är underbar och ska för alltid lovprisa henne för att hon fick mig att börja lyssna på Emilie. Och så vidare.

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply emzi januari 23, 2008 at 10:44 e m

  Not bad. Not bad at all.

  0
 • Reply Mariana januari 24, 2008 at 8:10 f m

  Nu kommer jag väl antagligen att krossa ditt hjärta, fina vän, men den bittra sanningen (som alla lågstadiefröknar i fula mellanprisjeans i någon osmaklig färgton av blåttblåttikeablått vill att man ska berätta för folk) är den att det är Sians förtjänst. (Tänk att allt i mitt liv kan förknippas med Sian på _något_ sätt, precis som att allting i ens liv kan få en TH-koppling om man så vill.) Det var alltså denna vackra människa som skickade mig en länk till en Emilie Autumn-låt och sa någonting i stil med “såfort den började spela tänkte jag på dig och tori amos/joanna newsom” och eftersom dessa enastående singersongwriters är DIN förtjänst att jag lyssnar på så är det egentligen du som fick mig att bli förälskad i Emilie = du förtjänar att lovprisas. Det som går runt kommer runt, som vi brukar säga på klingande engelska (och översätta grammatiskt fel till svenska) och du är riktigt skicklig.

  Mina favoriter:
  Merry Me, Misery Loves Company & Swallow. Iaf för nu. Check ‘eeeem up ju muddafucker! Vad internationell och bra jag känner mig. Nu ska jag springa till bussen och tänka på världens finaste vänner (varav en fick mig att gå och lägga mig runt fyra i natt. hosthosthost.)

  jag älskar dig.
  :*:*:*
  /babyblue

  0
 • Reply Siri januari 24, 2008 at 10:05 f m

  Tack så mycket, jag gillar den, kanske mest för att några i min klass totaldissade den. Jag hörde inte så mycket, de är lite som det där skrikande barnet på nyhetsinslaget, du vet? Hihihi.

  0
 • Leave a Reply