sånt som inte får plats i andra kategorier

She’s got a constant fever

januari 13, 2008
Paranoid |||||||||||||||| 70% 49%
Schizoid |||||||||||||| 54% 53%
Schizotypal |||||||||||||||| 66% 53%
Antisocial |||||||||||||| 54% 47%
Borderline |||||||||||||||| 70% 47%
Histrionic |||||||||||||||||| 74% 43%
Narcissistic |||||||||||| 46% 41%
Avoidant |||||||||||||||| 70% 39%
Dependent |||||||||||| 46% 37%
Obsessive-Compulsive |||||||||||||| 54% 40%

Jag gjorde det här testet:
http://similarminds.com/personality_disorder.html

Det bedömer vilken sorts personlighetsstörningar man verkar ha.
Siffrorna till vänster är vad jag fick. Siffrorna till höger är vad som är genomsnittet för de som brukar göra testet.

Jag tror att jag har väldigt mycket personlighet?

Uppdatering, 22.20:

Alla test jag gör (för ja, jag gör många, för ja, jag är besatt av mig själv) hävdar att jag är craving for attention. Och alla tycker att det stämmer. Usch vad jag skulle hata mig själv om jag träffade mig. (Vilket får mig att associera till AMF pension-reklamerna, TÄNK OM DU KUNDE HÄLSA PÅ DIG SJÄLV I FRAMTIDEN! hohoho).

Men för övrigt, gjorde ett personlighetstest, fick 90% på hypersensitivit. Kollade upp deras egenskapsbeskrivning av det:

Hypersensitivity:

tends to get too emotional, can’t take it easy, feels gloomy and distraught frequently, more past than future, more feeling than doing, not confident in their opinions or abilities, dislikes themself, prone to paranoia, affected by the moods of others, broody, envious, ideal love seeking, expressive, dramatic, tempermental, impressionable, swayed by emotions, fears loss and separation, poor self image, gets very attached to people and things, hopeless romantic, focuses on suffering, desires security and support, defensive, suffers from loneliness, feels invisible, fears rejection in relationships, can’t control romantic feelings and thoughts, existentially depressed, suffers from depression, prone to shame, prone to panic attacks, feelings guide most of their behavior, can’t handle people being mad at them, dreams about a rescuer, daydreams about people to maintain a sense of closeness, familiar with the role of victim, worries they will make the wrong choices, conflicts between thoughts and feelings, desires more attention

Det är så läskigt! Det finns inget där som jag känner att det inte skulle stämma för mig över huvud taget, ochd et mesta stämmer… väldigt väl.
Det är intressant.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply