att skriva

pärlor för svin

augusti 12, 2008

Romanen är nog som jag förväntat mig. Några enstaka meningar tycker jag riktigt mycket om, en del stycken lyser av briljans, men i ganska mycket är den… en oslipad diamant. Min bok är en historia, jag vill göra…. trollbindande litteratur? lite skarpare, bättre, och så vidare.

Men vissa meningar. Jag stryker under dem med stiftpenna, och ler. Jag tycker om att stryka under saker.

Favoritcitat just nu:
"Jag nickade, vinkade och gick därifrån. Och log. Log som om jag aldrig hade lett förut, log som om jag aldrig skulle sluta att le, log som om jag hade bsegrat döden, haft sex med Gud och sålt min själ till Djävulen. Allt på en och samma eftermiddag."

Bara så att ni vet.

0

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Madde augusti 12, 2008 at 10:44 e m

  JAG säljer min själ till mr. Horn i Eldstaden för att få läsa den snart. Gud…geee miiig o kära vackra perfekta ulrika geee miig.

  Hanna hälsar förresten (hon är lite upptagen med att göra någonting så viktigt som att måla sina naglar så jag roar mig själv!)

  0
 • Reply a.k augusti 12, 2008 at 10:45 e m

  riktigt grymt.

  0
 • Reply mathilda. augusti 12, 2008 at 11:04 e m

  Vackert.

  och du, jag fixade det.

  0
 • Reply Pelle augusti 13, 2008 at 12:05 f m

  Jag ska signa din bok: Pelle bokförlag. =)

  0
 • Reply Mariana augusti 13, 2008 at 1:40 f m

  VARFÖR låter det där som ett Gardell-stycke?

  Jag HATAR dig. Det är definitivt nu. Ich hasse dich. Affeschlampe.

  0
 • Leave a Reply