sånt som inte får plats i andra kategorier

My Baby loves me when I’m down and out

december 3, 2007
image67

Dagens outfit:

vit blus/puffig sötsak, Myrornas
kjol, H&M
hatt, H&M
strumpbyxor, min garderob

Alltså, alla andra har så mycket kläder från olika ställen hela tiden i sina outfits. Och jag har alltid bara typ… tre saker på mig. Men NAKED IS THE WAY TO GO.

Idag skulle jag haft två lektioner men båda var inställda. I stället har jag suttit och pratat med min fysikgrupp, och gått med sötaste Bea till Katte och ätit. Samt träffat Baby. Sedan var det Lucia-tåg med kören, vi hade fått jobb för ett ålderdomshem. Det var trevligt, för för en gångs skull var det inte en massa äldre som var dementa och borta, utan sådana som ändå inte var så jättegamla… de kändes väldigt värdiga, på något sätt.

Nu sitter jag och väntar på bättre tider, mina vänner. Nej, egentligen inte. Ska bara svara på ett mail och sedan ska jag rita hela natten.

Jag älskar december.

0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Pimme december 3, 2007 at 7:52 e m

  “Naked is the way to go.” Haha, nudist.
  Men jag förstår dig. Jag menar, hur får folk plats med så mycket olika grejer i sin garderob? Och hur lyckas de kosta på sig allt?
  De har någon speciell teknik tror jag..

  0
 • Reply Tjollahoppsan december 4, 2007 at 3:58 e m

  Jag suger fortfarande men: Svenskapapper & hemkunskapspapper är färdigskrivna, geografiuppsats inlämnd och rätt proffsig faktiskt, och imorgon är det engelskaförhör som jag (i princip!) redan kan. Så där ser vi, allt blir så mycket bättre. Jag somnade direkt när jag kom hem igår, vilket var runt sex, och så sov jag konstant till klockan sju i morse. Den du, nu är jag: u t v i l a d. Sitter på pappas jobb, INTERNET, snart snart snart hem, plugga. Bit ihop käften Mariana det ordnar sig. Susanna hade inte heller pluggat något tror jag, och hon är ju smart och har säkerligen MVG i fysik redan. Samma med Anna. Jag känner mig alltid lite mer optimistisk när jag får höra sådant. Sedan att det är så mycket bättre än mig när det gäller att plugga och minnas saker låter vi vara okommenterat. Jag slog dem båda på kemiprovet, dock! Anna med en och en halv poäng och Modellen med en halv. Jag ä g e r. Mitt Kemi-MVG är säkrat för i år i och med det och… jag känner inte ett piss. Jag vill ju bara ner till Eslöv. Jag fick prata med Dekadent idag, det gjorde mig lite lycklig. Saknar Sian. Varför är jag alltid så egoistisk? Mår du bra? Jag försöker komma på den ultimata födelsedagsgåvan till min Prawleene, redan har jag redan förberett den, men jag är slutslutslut på ideer. Jag vill ge dig något med fin hirstoria bakom som jag brukar men usch, allt handlar ju bara om mig nuförtiden och JAG är inte någon bra historia. Vill du ha något mys? Hade kunnat ge dig HP-boken om det inte var så att _någon_ har rikligt med tur och redan fått den. Dessutom vet jag inte om jag ska köpa TH-dvd’n eller skita i det, och på det ligger min ekonomi och svajar. Men jag tror Dekadent ska köpa den och i sådanna fall kan jag åka hem till henne och så kan vi ha ett TH-maraton, det äger. Fast tågbiljetter är dyrt min vän sa jultomten. AAH jag blir galen. Jag vill bara sova, allting blir så jävla mycket bättre då.

  hej och hå.

  det enda som är bra med att jag egentligen har noll internet är att jag kommer uppskatta det på ett annat sätt när jag väl får det igen + att jag skriver/översätter sjukt mycket nu för att fördriva tid. se, jag är nog den mest optimistiska och muntra personen i världshistorien! nu ska jag gå och gråta av frustration, puss. Ich liebe dich und so wieder. Improviserad tyska äger allas hattar.

  0
 • Reply Sassy december 6, 2007 at 5:31 e m

  Vilken söt blus, puffigt är fint!

  0
 • Reply carolinè december 17, 2007 at 7:02 e m

  snygg blus! 😮

  0
 • Leave a Reply