sånt som inte får plats i andra kategorier

Hänt i veckan.

november 26, 2023

Det kom snö.

Jag fick ett brev.

Guds närvaro manifesterades i form av en post-it som plötsligt satt på mitt kylskåp.

Jag var med och anordnade en åländsk bokmässa med över 400 besökare.
Och sedan blev det kväll, och utanför fönstren ven snöstorm som ett Narnia, och inne i ett nersläckt bibliotek tände vi levande ljus och dukade med vita dukar och lyssnade till harpmusik och sång och föredrag och åt choklad och drack cider.

Sedan for jag hem genom en vit värld.

Läs mer:

 

Här hittar du alla inlägg i övrigt-kategorin  och här hittar du mina bästa inlägg inom alla kategorier. Tycker du om det här inlägget, tryck på hjärtat, och vill du inte missa nya inlägg kan du följa mig på Facebook.
Mina texter bortom bloggen hittar du här.

+38

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply