sånt som inte får plats i andra kategorier

För er som väntar

oktober 19, 2014
Andlöst väntade ni på dagens skrivskola. Med bultande hjärtan och vidgade ögon, klara blickar som hos lågstadiebarn som ännu är så unga att de fortfarande springer till skolan av längtan att lära.
 
Besvikelsen flödar nu över er, för nästa del i skrivskolan kommer inte förrän till veckan. Jag hamnade visst mitt uppe i andra saker – som höstsolen, barnen, fetaost spetsad på gaffeln och kastad i käften i tuggor av välbehag som ingen överträffar. (Gud vad jag älskar att äta, vad häftigt det är att göra det ändå).
 
I väntan kan ni:
läsa om del 1 eller del 2.
läsa något av alla andra inlägg av löst prat som på något sätt kan relateras till skrivande, här.
 
klart slut nu ska jag göra söndagen rätta.
0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sandra oktober 19, 2014 at 7:33 e m

    Höstsol måste ju få gå före all datortid tycker jag minsann 🙂 Men jag väntar spänt på nästa skrivarskola!

    Du har helt rätt, det är på äldreboenden jag jobbat under många år. Nästan bara på demensavdelningar faktiskt och det har varit mycket lärorikt. Just det här med livets slutskede har präglat mig mycket eftersom mina upplevelser där oftast har varit väldigt fina. Antar att jag hade känt på ett helt annat sätt vid palliativ vård av barn eller liknande.

    0
  • Leave a Reply