sånt som inte får plats i andra kategorier

Uppdatering från en ofrivillig teknikdetox

maj 6, 2013
Jag hatar fortfarande Bostaden och Kommunicera. Ryktet går i huset att någon ska fixa vårt internet imorgon, men ingen vet riktigt vad som är källan så kanske är det bara den sortens önsketankar som växer i desperation. Jag går till skolan en timme tidigare på morgonen för att skicka viktiga mail om jobb, “jobb” och forskningsprojekt, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte njuter av att över huvud taget vara en person som har några viktiga mail att skicka. Sjukt märkligt.
Annars har jag det ganska fint här i min analoga värld. Jag har grillat med ryssar, gått på en sittning för att fira att vi avslutar våra prekliniska studier i och med den här terminen (och till min stora förskräckelse på allvar börjat inse att om tre år tar jag läkarexamen, och det känns ju helt sjukt med tanke på att jag fortfarande känner mig som en tonåring som inte vet vad jag ska bli när jag blir stor), och skrivit en del.
Och så har vi satt på en sele med ett litet koppel på vår dotter, så att hon kan få promenera ut med oss i stora farliga världen utan att ständigt behöva hålla sin mamma eller pappa i handen. Alla är nöjda med arrangemanget, och alla kvarterets hundar och fåglar har aldrig varit så väl smugna på.
0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply