sånt som inte får plats i andra kategorier

Förirrningsfaror

maj 25, 2012

För att få komma ut på kvällspromenader trots tentastudier gör jag ju egna flashcards i mängder som jag roar mig med medan jag promenerar. Salmonella-virulensfaktorerna och allt det där.

Promenerar med dem i bostadsområden jag aldrig sett förut. Jag tycker mycket om att promenera i bostadsområden, det ger mig en känsla av hur det hade kunnat vara att vara någon anna, och även om jag inte önskar det egentligen finns det en intrikat lockelse i det.

Faran är att man kan se väldigt vilsen ut. När man går där, blänger ned på sina papper och försöker hitta nya vägar mellan husen. Framförallt om man liksom har den förvirrade looken i allmänhet, sådär som jag har.
Så folk kan börja fråga en saker. Som Vilket nummer är det du letar efter? Jag har bott här länge, så jag hittar nog.

Och man väcks, för några ögonblick, ur vakendrömmen som riktigt intensiva studier kan vara. Blinkar liksom till, medan hjärnan arbetar på högvarv för att hitta ett rimligt svar.
Jag… Nej, jag… jag är nog på helt fel gata. Tror jag.

Trots att jag nog aldrig i hela mitt liv har varit på så rätt gata som nu.

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Carola maj 25, 2012 at 5:06 e m

    Hej!
    Det är jag som har kommenterat angående barnvakt på Underbara Claras blogg. Jag har två tjejer, en på 8 mån och en på snart 5 år. Vi är precis på väg att flytta från Umedalen till Anumark, men har bil så vi är ändå flexibla.

    0
  • Leave a Reply