sånt som inte får plats i andra kategorier

4 veckor senare

maj 5, 2012

Om de någon gång skulle ändra lagarna i USA, så att man inte måste vara född där för att få bli president, då är det där bilden jag skulle använda i min presidentvalskampanj. Fast retuscherad, så att den svenska flaggan var en amerikansk i stället. Jag tycker att jag ser ut som om jag har den styrka, glädje och pondus som krävs för att man ska kunna kriga överallt och ge bort alla pengar man inte ger till military-industrial complex till storbankerna.

Nu är det dock inte fyraårstillstånd jag måste fokusera på, utan fyraveckors. Jag har fyra veckor kvar till nästa tenta, och jag orkar faktiskt inte bry mig. Istället tänker jag bara fyra veckor kvar till sommarlov! och glömmer att det kommer någonting däremellan.

Fyra veckor kvar till juni, och idag vaknade jag för övrigt till en snöstorm utanför fönstret. Det är ju sanslöst.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply