sånt som inte får plats i andra kategorier

Sirapsskalle

februari 7, 2012

I sommar far jag antagligen på ett utbyte i Finland och får gå på en klinik i två veckor. Det är sjukt läskigt och sjukt roligt. Och sjukt uttröttande för mitt huvud att skicka in alla ansökningshandlingar såhär på morgonkvisten. (nja, nu är det ju inte morgonvkist längre, men det var det när jag körde igång vid åtta…)

På torsdag har jag en liten dugga, så nu blir det lite extrafart på studierna. Om huvudet inte bara kändes som sirap och sömnbrist fast jag fått sova massor. En förkylning på gång, ett näringsdränage från min kropp på grund av amningen eller en intensiv kaffebrist, det vet jag inte riktigt. Jag bryr mig ärligt talat inte. Efter att jag klarade den andra tentan på termin 2 blev allting lite som ett skämt. Inte så att jag tror att jag garanterat kommer att klara nästa tenta, i april – man klarar aldrig garanterat saker på det här programmet – men stressnivån sjönk så betydligt när jag plötsligt har klarat hela termin 2 (ehm, ja, jag har en halspalpation kvar att utföra), allting blev så mycket mer möjligt att kanske genomföra.
Och jag är inte längre rädd för omtentor. Jag känner mig som om jag går på en drog som kallas likgiltighet inför prestationerna, och jag vill aldrig, aldrig någonsin gå av den.

Det är tjugo minus här uppe. Det är frustrerande när den enda motion jag förväntas ägna mig åt är promenader, eftersom min bäckenbottenmuskulatur fortfarande kan vara lite lös efter förlossningen. Det är svårt för mig att förstå att det bara är 6 veckor sedan jag födde ett barn. Om det inte vore för en omuskulös mage med små mörka streck på från en graviditet skulle jag aldrig tro att det hade hänt.
Utanpå ser jag ju precis likadan ut som förut.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply