sånt som inte får plats i andra kategorier

Hollywood

september 20, 2011

Uppdatering:
Föräldragrupp suger (det går inte att organisera en hoper gravidhormonella kvinnor utan att det genast blir idiotiskt, som när de hormonella kvinnorna ska fundera över vad de vill ta upp under gruppen och några envisas med att säga “men det där kan man inte gå igenom, för det kan man aldrig veta hur det känns, det är olika för alla” när jag försiktigt tar upp att det kanske vore trevligt att prata lite om förlossning och hur man börjar känna att det är dags. Älska om jag skulle använda det där som läkare, alltså det argumentet. Patienten bara: “Jo jag har ju diabetes i släkten, vad ska man vara vaksam på som tecken på att jag är på väg att få det?” och jag svarar “Nejmen du vet, det där är olika för alla, så det kan man inte veta.”
Hatar kvinnor. Man kan aldrig veta någonting, men man kan använda sig av approximerande modeller för att lättare förstå verkligheten.)

Plugg suger inte. Vara i skolan tycker jag inte om, men sitta och läsa in vid mitt skrivbord är rätt trevligt faktiskt.

Inga samtal från förlag som avgudar mig och vill ge mig miljonförskott på böcker har ännu trillat in, men jag väntar varje dag och letar brev på dörrmattan så fort jag kommer hem. (Fast vår brevbärare tycker att man ska sätta fast posten i brevlådan iställte för att släppa dem på mattan, av outgrundlig anledning. Tur att grannarna inte verkar så på att stjäla vår post).

Over and out.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply