att skriva

Morgon, middag, kväll

augusti 26, 2011

Känner mig som total, hårt arbetande elit som orkade ställa klockan på sju, och framförallt sedan gå upp den tiden, (ställa klockan är sällan den svåra biten), bara för att kunna sätta mig och redigera roman så många timmar som möjligt innan fadern till den omtumlande krabaten i magen kommer hem från ett möte han varit på igår och idag.

Fick för övrigt frågan om jag inte kan lägga upp någon bild på honom, barnafadern alltså, men har faktiskt undvikit det hittills, precis som jag inte heller skriver ut hans namn. Jag tycker helt enkelt om att hålla den delen ganska privat. Med genuint stalker-detektiv-arbete kan man nog luska ut en hel del om honom ändå, för han har väl varit nästan lika medial under sin uppväxt som jag, notiser och artiklar här och där, men man måste jobba rätt hårt för att få fram det och då tycker jag liksom att man har “förtjänat” informationen. Att lägga upp bilder på honom vore inte min stil, helt enkelt… och framförallt tror jag att han själv föredrar att inte bli uppvisad, haha.

Kan dock säga så mycket som att han ser bättre ut än vad jag gör, att han är brunhårig, ca 1,80 och börjar bli lite biffig av sig eftersom han boxas med en soldat som har arbetat som personlig tränare två gånger i veckan. och så ser han ut som en snäll liten svärmorsdröm till pojke när han ler, för då får han så oskyldiga ögon och skrattgropar.
Och så är han ju typ sju år äldre än jag också, så han ser ut som man gör när man är sju år äldre än Ulrika.

Nu är det grötfrukost och hårt arbete på tapeten! (Inte bokstavligen, jag vill inte ha grötfläckar på våra tapeter…)

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mariana augusti 26, 2011 at 1:58 e m

    Vederbörande man är snygg! Är nästan lite avundsjuk (för alla vet ju att det bara är utseendet som är viktigt hos en partner. Vad annars liksom?!)

    0
  • Leave a Reply