sånt som inte får plats i andra kategorier

en liten rapport

oktober 16, 2010

Produktiviteten ligger nere, men kärleken är på topp. En helt annan situation jämfört med någonsin tidigare, med andra ord.

Dock råder, och har framförallt rått, sjuklighet. Feber och allt. Mest hos pojkvännen men också hos mig. Jag har matat både mig och honom med glass och legat och mitt-på-dagen-sovit i fullkomlig dekadens.

Dagarna tillbringas mycket t med att läsa Joyce Carol Oates dagbok (eller rättare sagt första delen av den) vilket är väldigt intressant. Alltid spännande med andra författares syn på, och relation till, sitt skrivande. Särskilt som hon är en författare jag började läsa någon gång i sjuan för att min svensklärare sa att mitt sätt att skriva starkt påminde om hennes.
Man vill liksom undersöka om vi är lika i huvudet på något vis.

Mer reflektioner om detta kommer i framtiden. Nu vill jag ha äppelte och sömn.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply