sånt som inte får plats i andra kategorier

Dromedarer flyger

mars 10, 2009


(Bild från en båtfärd i ett Kina under ett 2008.)

För övrigt, mina vänner, är det vår nu. Man märker det inte på vädret – idag har jag vandrat i en snöstorm utan halsduk, på väg till min ryska) även om man kunde låtsas att man var i Sibirien), jag är plågsamt medveten om att det egentligen inte är vår – men man märker det på ljuset. Kvällarna är annorlunda. Ljuset faller i annorlunda vinklar under dagen.
Det kan betyda många saker. Jag vet att man borde tycka om det. På många sätt gör jag nog det. Men vårar är alltid lite speciella för mig. De är väldigt skrämmande och farliga. Vi tycker inte om det. Vi tycker inte om det alls. Vi vill inte göra samma resa en gång till som vi gjorde för ett år sedan, och definitivt inte som vi gjorde för tre år sedan.

Det var lite därför jag tänkte bloggpausa. För att jag inte ville dra ner er i en massa skit. Eller snarare, för att jag inte vill sitta här och skriva om hur värdelös världen är hela tiden, förstöra min image och förlora alla mina läsare. Bättre att bara hålla käften, då.

Men sedan kom jag på att ni trots allt är mitt sätt att få tag på bekräftelse.
Hej.
Ge mig bekräftelse.

(nej. ni behöver inte. det är okej. Jag ska dricka mycket kaffe i stället.)

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply a.k mars 10, 2009 at 10:11 e m

  Vet du vad, köp koffeintabletter. Dom är det bästa som har hänt mig 0.o

  0
 • Reply Sandra mars 11, 2009 at 9:16 f m

  Nej vet du vad, köp INTE koffeintabletter, det behöver du inte.

  Saken är den, söta prickdrottning, att du får klaga hur mycket du vill på hur värdelös världen är, för vad som än skrivs om i denna blogg så görs det bra och det är därför det finns läsare, och självklart för att det finns folk som bryr sig om dig, believe it or not.

  Det enda jag egentligen bryr mig om gällande vädret är att det ska sluta växla så förbannat och bestämma sig för en temperatur att irra runt vid i några veckor så jag slipper gå ut på balkongen varje morgon och känna efter vilka kläder som passar för dagen.

  Ta det lugnt och drick inte för mycket kaffe.

  0
 • Leave a Reply