sånt som inte får plats i andra kategorier

Failure is not an option

december 13, 2008

Mooh, jag är i Göteborg. Min farfar fyller år och släkten samlas på Hotell Eggers vid stationen. Jag äter frukostbufféer och är glad över det i alla fall. Det värsta med att åka någonstans är väl dock att man måste åka hem sedan. Hemma går jag runt och känner mig som om jag har misslyckats med allt. Jag har på vissa sätt svårt att sätta fingret på vad. Om det är att jag har varit sjuk de senaste åtta veckorna, så att jag inte har kunnat träna någonting. Att när jag ska somna känns det som att fettet växer på min kropp. Eller om det bara är det faktum att oj, året är visst snart slut. Och nej, jag lyckades visst inte med någonting det här året heller.

Eller jo. Jag skrev ju en roman, vann en fototävling, fick komplimanger, och i min dagbok jag försöker skriva ibland har jag faktiskt skrivit upp flera skämt jag dragit som människor faktiskt skrattat åt. Men det får ändå inte någonting att kännas… acceptabelt. Eller så har acceptans aldrig varit min tekopp.

Jag har ont i huvudet. Helst vill jag bara sova, om och om igen.

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Parisa december 14, 2008 at 7:42 e m

  Fettproblematiken. Jag känner exakt likadant. Har haft samma nyårslöfte i fem år nu, fem år av besvikelse alltså.

  Men det suger att hårddra sitt liv så, i hela år. Jag skrattar mest hela tiden och det är ändå det som gör det hela värt, dag efter dag.

  Förlåt att jag är så allvarlig, kan avslöja att jag sitter på the loo just nu.

  0
 • Reply alexander december 14, 2008 at 11:13 e m

  åh. donnie. det börjar bli dags att se den nu.

  (jag vet inte om det var det du menade med rubriken, men det var så jag tolkade den)

  0
 • Leave a Reply