sånt som inte får plats i andra kategorier

ett onödigt inlägg om en kjol och en dag

juli 4, 2009Idag hade jag namnsdag. Fick finansierat klädköp i present. Två kjolar blev det då, och en klänning. Det var spännande att inte köpa second hand – jag vet inte hur mycket jag nämner det egentligen, men jag köper ju bara second hand-kläder, förutom när det är något särskilt, som att jag får i present som nu. Lite som att vara vegetarian ungefär, fast med kläder.
Så det var spännande. Det här att gå i en butik och ta saker och om man tog i fel storlek kunde man bara gå och hämta en annan! Och allting fanns i enorma mängder, och färgsorterat! … Och kostade ungefär tio gånger mer än några kläder jag någonsin köper, men det kändes ju också exotiskt och spännande.

I alla fall köpte jag saker. Som den är kjolen. Jag har varit fixerad vid helvitt sedan november-december 2007, ungefär, men det är först nu jag äntligen har hittat så mycket att jag verkligen kan vara helvit på riktigt. Som jag vill vara helvit. Med tyll och fluff.

Jag är så oskuldsfull, ni vet.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply