sånt som inte får plats i andra kategorier

Ljus

februari 22, 2009

I natt drömde jag att jag var i domkyrkan – bara att den var mycket större, och mer konserthusliknande med lutande stolar etc – på det som var den stora semmelhögtiden i kyrkan. Inte för att fira fastan och att det snart är påsk och så alltså, utan semlorna. Personer dansade i semmeldräkter på scenen, men framför allt var det en jättestor show med massor av artister och nummer. Bla bla blaaaa, ljuset var blått. Man fick semlor till sina platser som man åt på under föreställningen.

Sedan smet jag iväg, för att min syster drog ett elakt skämt som hon viskade i mitt öra och jag blev förbannad. Jag drev plötsligt runt i det som var mina hemtrakter fram tills dess att jag var tio ungefär, och stöttet plötsligt på en mystisk man. Jag pratade vänligt och vred på hela min charm och sedan köpte han ut vodka till mig från systembolaget efter min begäran. (detta är på vissa sätt en mer osannolik händelse än semmelfestivalen. En sådan hade jag säkert kunnat arrangera.)
Intressant att notera var att de på systemet tydligen sett att han "såg så trevlig ut" så han hade även fått lite marijuana som en bonus. Eeh. Statliga monopol, trevliga är de.

Sedan gick vi i väg och jag upptäckte ett nytt café och blev fiende med hans dotter, som var lika gammal som jag.

wäh.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply