sånt som inte får plats i andra kategorier

ett inlägg som ungefär enbart handlar om mat

april 2, 2009

Åh! Allting är så trevligt. (Förlåt, jag vet det är jätteirriterande att höra folk babbla på det viset. urgh.) Jag tar promenader i solen och har börjat piggna till, som från en lång dvala. Jag får saker gjort. Kemi, ryska, matte, fysik. Äter god mat. Sallader. Har blivit besatt av mina sallader. Plocka fem ingredienser, olika ställen i stan. Getost (argh! getost! mmmmm! 😀 😀 :D), fullkornspasta, soltorkad tomat, kikärtor, kronhjärtan. (Och sallad, toma toch gurka.) Eller nudlar, broccoli, champinjoner, melon, bönor. (och sallad, gurka och tomat). waaah! (och till den salladen fick man en yoghurt-mynta dressing! moooh!)

Imorgon hoppas jag fredagsnjuta med getost av något slag igen. Antingen på pizza eller i sallad. Ny besatthet. och nu ska jag äta pasta med viltfärs och lök, gröna bönor och babymorrötter, och kantareller. URGH!

(Och på måndag kan jag börja äta scones med philadeplhiaost och sylt igen, efter 40 dagars-icke-sötsaker-och-snabbmat-period. 40 dagar! Sedan fettisdagen, mina vänner. Men nu är det dags för beach 2009, förstår ni, det behövs mer Ulrika! chokladbollar, scones och Wayne’s chai latte är med andra ord snart åter på agendan.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply