sånt som inte får plats i andra kategorier

jag är en mytoman, världen är min lögn

mars 6, 2008

Poesikväll bra. Sover hos Baby och världen är vacker. Jag  är otroligt trött. Har druckit tre liter pepsi max. Ers koffeinhöghet, välkommen, och så vidare.

Dagen har varit lång och märklig. Engelska mentorsgruppsmöte fysik tyska oboe och poesikväll. Jag höll på att skriva pepsikväll, men det stämmer väl i och för sig också.

Världen är… märklig. Jag antar att jag bör sova. Längtar efter sommarlovet lite grann, men ändå totalt inte alls. Det var mysigt att läsa dikter och det finns saker jag kanske skulle vilja skriva, inget viktigt egentligen men ändå. Men det här tangentbordet (på Marianas dator) är extremt dåligt. jag hatar det av hela mitt hjärta, och mina tår.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply