sånt som inte får plats i andra kategorier

vilda gröna ögon

juni 14, 2008

Kort från fyran. Hittade det när jag städade. Hjälp vad cynisk jag ser ut. Antar att jag ogillade skolfotografer redan då… sådant föds i en tidig ålder.
Annars tycker jag inte att skillnaden är så himla stor. Eller jo, på ett sätt är den enorm. Men jag tycker att det är utseendet ser mer ut som jag, än vad jag tycker att jag ser ut som jag. Eh. Jag är nog bara ett evigt barn, antar jag.

Om man skulle ta och klippa sig sådär igen alltså. Det var en rätt tjusig frisyr ändå. Kanske något kortare. Men annars snyggt.

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply French Kisses juni 14, 2008 at 8:48 e m

  haha, känns skönt! Nu kan jag pusta ut. Jag är egentligen inte ett så stort fan heller. Jag hittar bara fula också. Men dessa är, precis som du säger, lite finare än många andra modeller. Och superbilliga! ;););)

  0
 • Reply Julia juni 15, 2008 at 11:41 e m

  Nej men herregud vad söt du var/är!

  Om du vill träffas på onsdag så är jag i uppsala. Tjatjulia kallas jag. Jag tvingar mig på dig, men du vet ju hur jag är, lite tokig i skallen som vi säger på psyket. (du behöver absolut inte)

  0
 • Reply Madde juni 18, 2008 at 11:08 f m

  o, käraste lilla lilla lilla PLUTTULRIKA.. jag försökte verkligen att INTE INTE INTE börja pipa och springa omkring som en fjortis av förtjusning och säga "men gud, du är så söööööööööööööt. å, vad fiin du är" men ja. här sitter jag.

  0
 • Leave a Reply