sånt som inte får plats i andra kategorier

“magmunnen talar när jag håller käften”

juli 10, 2008


Idag fikade jag med min vän Julia. Hon är en väldigt bra person. Hon gillar te. Och är otroligt vacker. Så min kamera gillar henne också. Vilket är bra, för jag gillar min kamera, och det är så jobbigt när folk man gillar inte gillar varandra.

Hon är väldigt intressant. En sådan där person som är mycket klokare och vet mycket mer än folk som har levt tre gånger så lång tid, liksom. Jag har en tendens att omge mig med sådana människor. Mogna personer. Kanske för att jag är en själv, mohahaha.
Men på riktigt. Jag tycker om folk som tänker. Lite omväxling mot ungefär resten av världen.

Nu ska jag dricka smoothie, sitta i gräset och läsa i en tegelstensroman som jag inte kan släppa ifrån mig, fast det är andra gången jag läser den och den på många sätt är sämre än vad jag mindes.
Adjökens.

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Julia juli 10, 2008 at 5:19 e m

  Haha, vadå, "Hej-jag-skär-mig!" Nej men ja, ska inte kommentera bilderna för då blir det en sådan otrevlig stämning.

  (jag älskar din klänning) (kommer tillbaka om två veckor) (jag vill tränga in i dig hårt och underbart, eller hur var det?)

  0
 • Reply Julia juli 10, 2008 at 5:20 e m

  men duu, bild på oss tillsammans! det här blev ju lite orättvist!

  0
 • Reply Baby Blå juli 11, 2008 at 1:23 e m

  Hon är så otroligt vacker! Den översta bilden får mig att vilja grabba tag i närmaste sax och kutta av mitt hår! Jag var nästan seriös! Om jag på något sätt kunde få en garanti att jag skulle bli lika vacker som Julia om jag klippte av mig håret och sparade ut mina naglar lite så skulle jag göra det. Utan tvekan, jag är en sådan äventyrerska. ÅÅÅH. Bra att vi ska dricka te tillsammans om en halvtimme för jag fick värsta tesuget nu. Mwah.

  0
 • Leave a Reply