sånt som inte får plats i andra kategorier

klupp

juli 17, 2008


Personen på bilden har ingenting med inlägget att göra. Eh, annat än som dess författare, det vill säga.

ÅH! Har just kommit hem från Mariana. (Ja, jag umgås ALLTID med henne, mina vänner… men vet ni varför? För att hon är en av världens bästa människor! Ni ska alla avundas mig, för hon är min. MIN. MIN!)
Vi hade skräckfilmskväll. Japanska The Ring 1 & 2, Exorcisten. Alla är fruktansvärt sega egentligen, men japanska The Ring har ett slags sjukhet som tilltalar mig. Exorcisten förstår jag dock inte hur den kan ses som en så stor klassiker… inom skräck, liksom. Jag blir inte rädd av den. Fast den är väl intressant, antar jag. Religion tenderar att vara det, i alla fall.

Men åh. Det var jättebra. Jag har ätit pannkakor, popcorn, Ben&Jerrys Cookie dough. Inte blandat, dock, men pannkakor och glassen hade nog varit riktigt gott när jag tänker efter. Jag har sovit i en säng som knarrar något oerhört. Och jag har gått i regn och solsken med världens bästa Mariana för att sedan ta en buss och besöka vår favoritplats biblioteket.

Bilder och allting kommer senare. Tänkte bara meddela er om hur BRA det är. Vissa människor här i världen… de är bara så BRA.

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply du är mitt solsken för idag (HAHAHAHAHHAHAH. ICH STERBE.) juli 17, 2008 at 4:50 e m

    Jag vill prata med dig jag älskar att konversera med dig och prata i telefon med dig jag avgudar och tycker skit mycket om dig och vi pratar om så smarta saker och förstår varandra och alla andras handlingar liksom vi analyserar dom och du är en röst som stöttar mig och halleluja liksom jag vet att du ät riktig du är inte bara någon töntig Internet vän du är du asså det där lät töntigt men jag älskar bara sådant och sen går vi ju inte i samma skola heller och det är underbart för jag vet att du inte bara hört en massa skit om mig och bara henne ska man inte vara med du ger mig en ärlig chans du är en vän liksom och jag bara uppskattar det (fast jag kan ju självklart inte hantera det särskilt bra)

    Du får mig att må bra.

    0
  • Leave a Reply