sånt som inte får plats i andra kategorier

de var hatade redan på 90-talet

juli 19, 2008

I natt drömde jag:
att jag skulle göra ett fruktansvärt utmattande test för att få MVG i idrott.
– att min bror och jag, och senare Madde och jag, sprang runt och letade efter en kvinna i Ryssland, vars man egentligen var vår pappa. Tori Amos var vår mamma; hon hade varit hans älskarinna under en kort period. Det var från henne vi fått vår musikalitet.
– att jag hade på mig en jättelång klänning som riskerade att dränka mig
– att min biologilärare skrattade åt mina sandaler, och sa att de var SÅ 90-tal.
– att jag var Harry Kim i Star Trek Voyager, och att jag hade börjat bråka med Tom Paris så att vi ville ta livet av oss, för jag ville åka i väg i en skyttel tillsammans med en robot
– att min mamma kom och berättade för mig och min bror att det fanns två pannkakor och två råbiffar i kylen – min bror utropade JAAAA!, och sedan “Jag kan väl få råbiffen?”
– att jag stod och spelade oboe i en kyrka tillsammans med en massa andra människor, men jag hade ingenstans att ställa mina noter, och jag hade aldrig hört sångerna förut, så jag fick ta ut dem medan jag lyssnade, och sedan kom någon och var arg på mig för att jag spelade så falskt
– att jag plötsligt hade kommit i kroppen på en annan människa, en man, och när jag försökte sjunga i hans kropp, sjöng han fruktansvärt falsk, så att jag mådde dåligt. Han hade inget gehör, men JAG hade fortfarande det.
– att jag i en hallucination var på Fyrishov, för att upptäcka mitt sanna förflutna

Och så vidare. Och så vidare. Och så vidare.

0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply pagliacci juli 19, 2008 at 12:24 e m

  känner mig lite påträngande, men kan inte låta bli att fråga: tar DU fluoxetin? nu inbillar jag mig inte att man kommer i närheten av att få en helhetsbild av dig genom att läsa bloggen, men du verkar vara, ja, glad och positiv ^^

  ta inte frågan på fel sätt, jag har själv övervägt att börja knapra under mörka stunder, men antar att jag är rädd för att det ska göra mig stenad och frånvarande. whatcha think?

  (om hela grejen med fluoxetin var ironisk kommer jag att känna mig sjukt korkad.)

  0
 • Reply Eri juli 19, 2008 at 12:47 e m

  Mina drömmar blir typ lika sjuka. Go fluoxetin <3

  0
 • Reply m juli 19, 2008 at 3:12 e m

  haha, knasiga drömmar <3 har jag hela tiden

  0
 • Reply Madde juli 20, 2008 at 4:08 e m

  "- att min bror och jag, och senare Madde och jag, sprang runt och letade efter en kvinna i Ryssland, vars man egentligen var vår pappa. Tori Amos var vår mamma; hon hade varit hans älskarinna under en kort period. Det var från henne vi fått vår musikalitet."

  underbart. delvis att TORI skulle vara vår moder (mjao!) men också att du i din dröm drömde ihop mig och din bror, jag är smickrad

  0
 • Leave a Reply