sånt som inte får plats i andra kategorier

rich rich rich

januari 4, 2008

Sandra är en väldigt mysig sötsak. Väldigt snygg, intelligent och så vidare. Igår gick vi runt tillsammans i Stockholm, det var väldigt trevligt. Jag har köpt guldfärgade lösögonfransar och en endags-hårfärg som är rosa (och som man inte måste bleka håret innan för att använda).
Ja, jag vet att somliga människor som känner till mitt nyårslöfte om att bara köpa second hand kan bli ledsna nu. Men det gäller bara böcker, skivor, skor och kläder. Smink och hårfärg får jag köpa. Fast jag ska försöka reducera inköpen, vilket är lite jobbigt, med tanke på att de hade regnbågsfärgade ögonfransar (de ska jag köpa och ha på pride!) och megalånga lösögonfransar, då snackar vi femtio miljoner meter, ungefär. Och grön hårfärg. Och… åh.
Sandra känner till de trevligaste affärerna. Jag blir så lycklig.

Idag ska jag träffa I, och jag har jättesnygga kläder på mig. Min skelettröja och knästrumpor och de svarta skorna från Myrornas (och lite andra kläder däremellan också, ja. blir så kallt annars.)
Jag vill titta på peruker på Magneten också. Måste diskutera med Siri om hon tycker att jag får köpa peruker. Man kan ju teoretiskt sett få tag på begagnade på typ… Tradera, men hur vet man då att de passar?

Ja, onödigt inlägg. Men det ska bli underbart att träffa I, i alla fall. Känns som evigheter sedan vi faktiskt pratade med varandra.

0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Julia januari 4, 2008 at 2:21 e m

  Second hand är underbart och skitbra, men ibland är det ju kul att handla annat ocksååååå. jag skyddar mig själv genom denna brilljanta kommentar.

  puss på dig.

  0
 • Reply Sandra januari 4, 2008 at 3:52 e m

  Ååååååh snygging, du måste ta kort så jag får se när du använder guldögonfransarna! Jag blir glad över att du gillade affärerna för… Jag vet inte, det kändes som att jag drog med dig lite överallt där just jag kände mig mest hemma och… Du är bäst. (Tre ord som summerar det hela otroligt bra.)
  Jag kommer nog aldrig glömma de där heta skorna på dig. Det var typ. Kåthet. (HAHAHA, Cum, kåthet!)
  Att handla secondhand-smink skulle nog vara lite gross x)
  Dot Queen, underbarn, sexkamrat Olga – let’s do this again sometime.

  0
 • Reply Imme januari 4, 2008 at 7:58 e m

  Och trevligt hade vi det! Det var bara synd att inga peruker hittades..Såvida man inte åker till helsingfors!

  0
 • Reply Anonym april 27, 2008 at 5:57 f m

  vart får man tag i “engångs-hårfärg” då?

  0
 • Leave a Reply