sånt som inte får plats i andra kategorier

Varning för överanvändning av versaler i detta inlägg

augusti 11, 2008

(Bilden = betydligt deppigare än jag och inlägget).

MINA VÄNNER! JAG ÄR TILLBAKA!
Och hyper. 

Dock inte det relevanta. Verkligen inte. Det relevanta är: jag är tillbaka! Och Gotland var underbart, och helt fantastiskt. Min fina vän Bea har skaffat ett helt fantastiskt hår och en underbar liten Quebeciansk förälskelse (som dock är kvar i Quebec, så det dröjer ett tag tills JAG får träffa honom…) och hon har en jättesöt liten far som är väldigt bra och snäll.
Vi bodde tillsammans i en lägenhet, gångavstånd från centrum, väldigt mysigt och vacker. Medeltidsveckan är jättefin och mysig, ännu härligare än vad jag trodde att jag skulle tycka. Och jag har ätit glass i princip varje dag. Mitt glassprojekt alltså. Åh.

Har massor att prata om. Vi tar det i punktform, sedan ska jag skriva en massa fina blogginlägg och framförallt lägga ut BILDER. Jag har miljoner bilder. Men det är underbart.

Lite roliga saker (som jag lär blogga om ännu utförligare senare):
– IMORGON BÖRJAR JAG REDIGERA MIN ROMAN! DET SKA BLI SÅ SPÄNNANDE!
– jag har sovit ca tre och en halv timme i natt. Mådde inte dåligt. Kunde bara inte sova. Är dock inte trött, tvärtom. Lyckades rita en massa också, det trevligt.
– har börjat rita sjukt mycket igen. ska börja med ett projekt jag kallar Insomnia Town, som jag har velat göra länge, men det är först nu som det känns som att jag har kapaciteten till det.
– jag fick ett jättefint brev från världens bästa Mariana när jag var borta! internskämt, vykort och presenter i en salig blandning.
– jag har köpt rökelse i världens mysigaste flumbutik, Solkristallen, på Gotland. Den är fantastisk.
– är återigen fascinerad av buddhism, religion över huvud taget. Vill lära mig mer om religion.
– börjar bli alltmer fundersam kring om jag kanske skulle vilja bli politiker. (Av miljoner skäl)
– har en massa projekt på gång. Finns så otroligt många roliga saker jag vill göra, det är helt fantastiskt.
– har köpt te! I flumbutiken med rökelsen! ÅH te.
– tycker att folk ska ge mig förslag på glassmaker jag kan testa, för nu ska jag sätta igång och göra glass.

Som ni märker är jag en salig blandning av rörig, ofokuserad och allmänt bäst. Så det är ju upp till er att välja vilken av de egenskaperna ni vill fokusera på. (Välj bäst! Precis som buddhister inser jag värdet i att tänka positivt… så var positiva mot mig så blir vi alla glada.)

På återseende, gott folk.

16.21:
Såg just att jag har blivit inbjuden av Sam till en poesikväll! Så nu är glad Ulrika ännu gladare! Utropstecken måste överanvändas.

Nejmen liksom. Jag tänkte just idag på hur myckte jag älskar att läsa texter högt hur roligt jag tycker det är att skriva. Och så… fluff. Ja. Moink. Förlåt. Jag är inte så verbal, mer bara… jag. ajdö igen.

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Sandra augusti 11, 2008 at 4:44 e m

  Jag kan inte heller sova. Man tror det ska gå så jävla bra när man väl bestämmer sig för att sova, men nähä. Tack för den, liksom.

  NEJ, bli inte politiker, då kanske jag blir tvungen att hata dig.

  Jag tycker det är intressant hur du aldrig använder blogg.se's punktform-listor. eller nummerlistor. Jag älskar de funktionerna.

  Jag har också börjat rita! Jag ska bli jättekonstnärlig nästa läsår! Och så ska jag fortsätta vara allmänt religionkåt TROTS att jag inte har min fantastiska religionlärare från tvåan kvar! (Buhu, buhu, cut cut.)

  Och ja du har rätt, du låter väldigt. Amfetaminbrud. Men det är nog bra. Lycka till med allt. Om du behöver det.

  0
 • Reply Alexander augusti 11, 2008 at 5:09 e m

  sias violglass (finns tex vid ån där de hade hjortronglassen) är grymt god, åt den idag.

  och buhu, jag vill också på poesikväll. ;_; nejmen, jag hängde med en (och en blivande) spunkare i helgen! ;o

  over and out.

  0
 • Reply Hannah augusti 11, 2008 at 9:37 e m

  Försökte komma på nåt glassförslag som en förevändning för att säga "hej jag läser", men det kan jag ju göra ändå. Och medan jag skrev det kom jag på att du borde pröva Sias lemon curd-glass. Och så borde du leta reda på baileysglass och tipsa mig, för det låter sjukt gott men jag har aldrig sett det. Om inte annat får du tillverka den själv. ^^

  Din blogg är trevlig, btw. Jag är lite avundssjuk på att du har en roman att redigera, men det är inspirerande att läsa. För att ta till bloggvärldens mest utslitna klyscha: keep up the good work!

  0
 • Leave a Reply